Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
byk230 Kursant

|
Wysłany: Sob Lut 12, 2005 1:07 am Temat postu: Wyścigi |
|
|
|
Hejka! Jestem nowy i nie wiem jak się ścigać w SLR. Jak podjeżdżam do gościa na ulicy (samochodu) to pokazuje mi się dialog są 2 odpowiedzi próbowałem obydwóch ,ale nic. Któregoś razu udało mi się ścigać ze swoim (zielonym) ,ale nie wiem jak to zrobiłem. |
|
Powrót do góry |
|
|
Bubelasty
|
Wysłany: Sob Lut 12, 2005 5:43 am Temat postu: |
|
|
|
jak jestes w zielonym garazu, to mozesz scigac sie TYLKO z zielonymi, i to wtedy kiedy im sie bedzie chcialo muisisz probowac. Tak masz w dzien
w nocy jest lepsza jazda:) masz wyscigi DRAG, ustawiasz sie na starcie, wybierasz oponenta i do przodu mkniesz  |
|
Powrót do góry |
|
|
byk230 Kursant

|
Wysłany: Sob Lut 12, 2005 2:42 pm Temat postu: Wyścigi |
|
|
|
jak wybrać openta (w wyścigach nocnych) czy jakoś tak bo mi nie wychodzi, jak jestem tam gdzie startują to mam w prawym górnym rogu monitora jakieś dwie opcje ,ale nie wiem jak je wybrać |
|
Powrót do góry |
|
|
Sadza TuningFiles

|
Wysłany: Sob Lut 12, 2005 2:49 pm Temat postu: |
|
|
|
Musisz wybrać Partcipate czy jakos tak i wtedy wybierasz sobie przeciwników i jedziesz, w zielonym garazu to za trudne to te wyscigi nie bedą no i jeśi jedziesz na patch'u 2.2 to za wyscigi drag w zielonym to bedziesz dostawał 1000$ za jeden wyscig  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
byk230 Kursant

|
Wysłany: Sob Lut 12, 2005 4:18 pm Temat postu: Wyścigi |
|
|
|
Ale jak wybrać "Partcipate" |
|
Powrót do góry |
|
|
Sadza TuningFiles

|
Wysłany: Sob Lut 12, 2005 6:38 pm Temat postu: |
|
|
|
No podjeżdżasz w nacy tam gdzie jest zielona flaga na mapce i tam startujesz tylko tam podjedz i Ci się pojawi po lewej stronie Participate i pod spodem watch race _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
|