Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Motórzysta Kursant
|
Wysłany: Pią Paź 13, 2006 2:39 pm Temat postu: Problem z silnikiem |
|
|
|
Witam wgrałem nissana 350z. Postanowiłem wsadzić do niego silnik sześcio cylindrowy. Poskładałem cały silnik chciałem go przetestować a tu wyskakuje to:
You can't test the car because the engine is not in working condition. it's missing the cranshaft bearing bridge.
To samo pisało jak składałem najlepszy silnik do einwagena. Może ktos miał juz z tym do czynienia i może cos napisac?
z góry dzięki |
|
Powrót do góry |
|
|
Jedras Kursant
|
Wysłany: Pią Paź 13, 2006 2:56 pm Temat postu: |
|
|
|
Musisz założyć docist wałka rozrządu to znaczy. Ja też pare razy tak zrobiłem a z kąd masz nissana? bo ja mam nissana ale z silnikiem duhena i nie wiem jak do niego wsadzić V6? |
|
Powrót do góry |
|
|
Sibu Weteran

|
Wysłany: Pią Paź 13, 2006 4:48 pm Temat postu: |
|
|
|
Cytat: | it's missing the cranshaft bearing bridge. |
przeciez sam napisales co jest zle ..... _________________ http://www.9dragons.yoyo.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
|
dafn Drag Master
Dołączył: 23 Kwi 2005 Posty: 1755 Skąd: ...spójrz za siebie... BU!!! =8)...
|
Wysłany: Pią Paź 13, 2006 8:38 pm Temat postu: |
|
|
|
Jedras napisał: | Musisz założyć docist wałka rozrządu to znaczy. Ja też pare razy tak zrobiłem a z kąd masz nissana? bo ja mam nissana ale z silnikiem duhena i nie wiem jak do niego wsadzić V6? |
www.redline-racers.info |
|
Powrót do góry |
|
|
|