Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Zonda Kursant
|
Wysłany: Czw Wrz 07, 2006 12:26 pm Temat postu: Znikający Save :?: |
|
|
|
Na początek. Witam wszystkich street racerów! Witam się dlatego ze względu, że jestem tutaj nowy.
Chciałem się spytać co jest powodem, że jak przechodzę grę byłem na 180 dniu, miałem 20 dodatkowych wozów pobranych z gom-team.tk oraz ger-team.tk (Patch to oczywiście 2.2.1) Jak chcę wyjść z gry to otrzymuje komunikat o automatycznym zapisywaniu klikam na tak. Następnie wchodzę do gry ponownie klikam na load carrer, a tu niespodzianka konto się zachowało lecz samochody nie i mam 1 dzień i 20 tys. tak jak rozpocznę karierę i tak jest za każdym razem. Co jest powodem znikania samochodów? Czy w patchu 2.2.1 pojawiła się opcja samodzielnego zapisywania? Na początku przez pół roku jechałem na 2.0.3 i zainstalowałem patch 2.2.1 specjalny do wersji 2.0.0. |
|
Powrót do góry |
|
|
Unclefucker Weteran

|
Wysłany: Czw Wrz 07, 2006 1:49 pm Temat postu: |
|
|
|
ja tez tak mialem na niezpatchowanej grze... Czy bierzesz save car? |
|
Powrót do góry |
|
|
Zonda Kursant
|
Wysłany: Czw Wrz 07, 2006 1:59 pm Temat postu: |
|
|
|
Tak zapisałem jeden wóz, ale jak chce coś w nim potem przerobic, zmienic to koszyk lub dealera mam pod skreślonym kółeczkiem. To żeby rozwiązać problem musze zrobić reinstalke patcha? Używam No-CD, bo na płycie mam 2.0.3 i przy patchu 2.2.1 Prosi o oryginalny dysk jak jest oryginalny :/ |
|
Powrót do góry |
|
|
EasY_PL Kursant
|
Wysłany: Czw Wrz 14, 2006 3:50 pm Temat postu: |
|
|
|
jak ci save sie nie savuje to wejdź to we "właściwościach" folderu "save" wyłącz "tylko do odczytu" i potem "dla folderów, podfolderów i plików"
u mnie po takim zabiegu wszystko ładnie działało  _________________ GOOGLE to twój przyjaciel... |
|
Powrót do góry |
|
|
Zonda Kursant
|
Wysłany: Pon Wrz 25, 2006 10:47 am Temat postu: |
|
|
|
EasY_PL napisał: | jak ci save sie nie savuje to wejdź to we "właściwościach" folderu "save" wyłącz "tylko do odczytu" i potem "dla folderów, podfolderów i plików"
u mnie po takim zabiegu wszystko ładnie działało  |
Dzięki ci! Poskutkowało  |
|
Powrót do góry |
|
|
|