Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Dumlos Weteran

|
|
Powrót do góry |
|
|
Sadza TuningFiles

|
Wysłany: Pią Wrz 01, 2006 9:06 am Temat postu: |
|
|
|
zasze mówili ze w rosji jest wiecej dolarów niz w usa.. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
jacula Weteran

|
Wysłany: Pią Wrz 01, 2006 9:27 am Temat postu: |
|
|
|
człowieku ale takie fury jeżdza tylko w rosji tam polski bogacz to jak żebrak _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
Mat1717 Kursant

|
Wysłany: Pią Wrz 01, 2006 11:41 am Temat postu: |
|
|
|
Dubai był teraz Rosja a ciekawe kiedy przyjdzie czas na Polskie... _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
mj1988wwo
|
Wysłany: Pią Wrz 01, 2006 12:47 pm Temat postu: |
|
|
|
to chyba nie byliscie w Londynie. tam taki na kazdej ulicy stoi. u nich porshe 911 to standard. jak zwykly samochod oni go traktuja. pzrecietny angol moze sobie takiego kupic. |
|
Powrót do góry |
|
|
Unclefucker Weteran

|
Wysłany: Pią Wrz 01, 2006 12:48 pm Temat postu: |
|
|
|
Tam są debile. Kto w polsce na ulicy postawil by ferrari 360 spider albo lambo murcielago? Nikt.. bo nikt nie ma  |
|
Powrót do góry |
|
|
Sibu Weteran

|
Wysłany: Pią Wrz 01, 2006 12:50 pm Temat postu: |
|
|
|
mj1988wwo napisał: | to chyba nie byliscie w Londynie. tam taki na kazdej ulicy stoi. u nich porshe 911 to standard. jak zwykly samochod oni go traktuja. pzrecietny angol moze sobie takiego kupic. |
yy mieszkasz tam, że tak zachwalasz  _________________ http://www.9dragons.yoyo.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
|
Mat1717 Kursant

|
Wysłany: Pią Wrz 01, 2006 12:51 pm Temat postu: |
|
|
|
Unclefucker napisał: | Tam są debile. Kto w polsce na ulicy postawil by ferrari 360 spider albo lambo murcielago? Nikt.. bo nikt nie ma  |
Nawet jak by miał i by postawił na ulicy to już by nie miał  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
LuGo Admin

|
Wysłany: Pią Wrz 01, 2006 1:17 pm Temat postu: |
|
|
|
Mysle ze polacy maja doswiadczenie w kradziezach fur troche nizszych klas. Nie wiem czy ktos zawinie Ferrari, bo co z nim zrobi - czesci wsadzie do malucha?  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
Dumlos Weteran

|
Wysłany: Pią Wrz 01, 2006 2:11 pm Temat postu: |
|
|
|
LuGo napisał: | Mysle ze polacy maja doswiadczenie w kradziezach fur troche nizszych klas. Nie wiem czy ktos zawinie Ferrari, bo co z nim zrobi - czesci wsadzie do malucha?  |
co do doświadczenia w kradziezy aut to mam gdzies na kompie cały "poradnik" jak i czym otwierać auta. Może wrzuce pozniej na serwer jakis |
|
Powrót do góry |
|
|
MSK! Weteran

|
Wysłany: Pią Wrz 01, 2006 2:38 pm Temat postu: |
|
|
|
oo wrzuć. ciekawe co tam jest...  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
dafn Drag Master
Dołączył: 23 Kwi 2005 Posty: 1755 Skąd: ...spójrz za siebie... BU!!! =8)...
|
Wysłany: Pią Wrz 01, 2006 2:55 pm Temat postu: |
|
|
|
podchodząc do auta zachowaj ostroznosc oraz nie rzucaj sie w oczy, najlepiej jesli załozysz dres adldasa i 3 kilogramy łancucha złotego na szyje i wsadzisz se poduszki na kalte zeby respekt wzbudzac, nastepnie podchodzisz do obiektu i wyciągasz narzedzie serwisowe (łom) jesli nie masz takiego czegos musisz zakupić w sklepie inne narzedzie ale zwracające wiecej uwagi przez głosne działanie (cegłówka) podchodzac to wozu pamietaj aby ubrac klap[ki aby wyglądało że ze wsi ejsteś, gdy bedziesz przy aucie nie rozglądaj sie wokoło tylko rzucaj ukradkowe spojrzenia aby wyglądało ze chcesz podrabać wóz, bo wtedy wsyzscy pomsylą ze szpanujesz ze złodziejem na niby jestes i oleją sprawe bo pomyslą ze to dla szp[anu przed kumplami udajesz tylko, nastepnie jesli jest mniej nzi 10 swiadków i 2 mundurowych w poblizu wyjmujesz narzedzie serwisowe nr:1 i ruchem posuwito obrotowym wsadzasz je miedzy szparke drzwi i pcoiągasz z siłą 50 kilo hniutonów do siebie i od siebie oraz na boki, drzwi powinny usta.pic bez wiekszych problemow, ewentualnie w razie braku tego narzedzia bierzesz narzedzie serwisowe nr:2 i ruchem kulisto okrągłym rzucaszm po paraboli z odległosci 3 metrów je w kierumnku szyby, nastepnie dajesz dyla zeby wyglądało ze to porachunki gangów i niszczycie se szyby w BARDZO prestiżowych furach, gdy wsyzscy sie odwrócą juz udajac ze nic nie widzieli, wsiadasz do auta i uruchamiasz je najlepiej kluczykami, ale ewentualnbie mzesz uzyc narzedzia serwisowego nu,mer 3 , chociaz w jego psoiadaniu złodzieje są bardzo żadko, tym narzedziem jest mózgownica... ale cuż... to drogi wydatek w tych czasach wiec mozna ukraść wóz na pych bądź też spiać go na krótko, spinać na krótko kazdy umie, wystarczyło do podstawówki chocic tam na plastyce tego uczą, a nastepnie trzeba spalic |
|
Powrót do góry |
|
|
MSK! Weteran

|
Wysłany: Pią Wrz 01, 2006 3:03 pm Temat postu: |
|
|
|
dafn dobry text. mógłbyś kabaret założyć.
ale w tym poradniku chyba nie jest tak napisane...  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
Borowik3113 Kursant

|
Wysłany: Pią Wrz 01, 2006 4:18 pm Temat postu: |
|
|
|
taaa Nieźle Max zajebiste wózki ( Bmka Z8 albo Slr czy Bentleye Continentale ) tam to mają sie na co pogapić: oo - motyla noga - Spyker C8!! Bugatti eb110 o ile wiem powstało tylko koło 120 Egzemplarzy!! |
|
Powrót do góry |
|
|
djpatrol SRK team

Dołączył: 23 Sty 2006 Posty: 708 Skąd: pochodzi Święty Mikołaj?
|
Wysłany: Pią Wrz 01, 2006 5:18 pm Temat postu: |
|
|
|
taaa... a ja tam nie chce zadnego porszaka czu fejaji bo po co mi taki ?? starczy mi jakas starsza bejka 525i lub jakas E30 po - pysiak - mi taka bryka co mi ja odrazu ukradna? ale to nawet nie o to chodzi - po prostu nie chce chociarz moze kiedys.....  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|