Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
mar_bal
|
Wysłany: Czw Sie 31, 2006 5:13 pm Temat postu: Ranking |
|
|
|
Witam. Mam małe pytanie. Jak się ścigam i klikne na ikonke z trzema paskami (tabela) To mi pokazuje, że jestem 1, ale jak klikam na ten główny wyścig co trzeba mieć na niego 100 000$ 750 prestiżu samochód nie moze przekracać 2000 kg itp to nadal nie moge się tam scigać bo nie jestem na liście top 5. Tam jestem 1 a tu nie widzi ?? Jak byc pierwszym zeby się w tym głównym scigać?
A drugie pytanie. Jak jestem w garażu zielonym, to czy moge przejść do garażu czerwonego lub niebieskiego?
Z góry dzięki i sorry za nie zbyt kumatą pisownie  |
|
Powrót do góry |
|
|
Mat1717 Kursant

|
Wysłany: Czw Sie 31, 2006 5:39 pm Temat postu: |
|
|
|
bo pewnie jesteś dopiero pierwszy u "zielonych" jeszcze musisz przejść dwudziestu niebieskich i czerwonych i jak będziesz w pierwszej piątce u czerwonych to dopiero możesz wejść do tamtych wyścigów _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
mar_bal
|
Wysłany: Czw Sie 31, 2006 7:27 pm Temat postu: |
|
|
|
ale jak wejść do niebieskich??? |
|
Powrót do góry |
|
|
D.K Kierowca

|
Wysłany: Pią Wrz 01, 2006 6:32 am Temat postu: |
|
|
|
musisz wygrać wyścigi w nocy wyjeżdżasz na miasto około 22 i masz na mapie zieloną flage jedziesz do niej i sie scigasz jak będziesz na 1 miejscu u zielonych mósisz sie jeszcze raz scigac zgosciem z miejsca 20 albo 19 i jak z nim wygrasz przejdziesz do niebieskich _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
Mat1717 Kursant

|
Wysłany: Pią Wrz 01, 2006 10:57 am Temat postu: |
|
|
|
bo najpierw musisz wszystkich zielonych pokonać (co już zrobiłeś) i jak jesteś 1 to w nocnych wyścigach powinieneś mieć do wyboru: wyścig z 2 z zielonych albo wyścig z 20 w niebieskich i wybierasz dwudziestego z niebieskich i zmieniasz garaż z zielonego na niebieski i tak samo jest jak przechodzisz z niebieskich do czerwonych _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
|