Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Daron.eX
|
Wysłany: Sro Cze 28, 2006 7:52 am Temat postu: Gra się wyłacza |
|
|
|
Witam! Za kazdym razem jak chcę startować w R.O.C. po wybraniu przejsciu do wyscigu ze strefy serwisowej gra sypie się i pojawia się błąd, po którym wychodzi do Windowsa. Mam wersje 2.2.1. Proszę o pomoc! To nie jest problem z save'm, ponieważ juz zrobiłem nową karierę i nadal nic się nie zmienia. |
|
Powrót do góry |
|
|
Gruchowski Weteran

|
Wysłany: Sro Cze 28, 2006 8:36 am Temat postu: |
|
|
|
Pokaz error loga i poszukaj na forum |
|
Powrót do góry |
|
|
TyrexVasim Weteran
|
Wysłany: Sro Cze 28, 2006 1:51 pm Temat postu: |
|
|
|
Strefy serwisowej :] Instalowales stery do grafiki? |
|
Powrót do góry |
|
|
Murdzi Kursant

|
Wysłany: Sro Sie 30, 2006 10:22 am Temat postu: |
|
|
|
Mam ten sam problem. Na test lapa wyjadę, ale na wyścig zaczyna mi ładować i po 3 sekundach wywala mnie do Windaowsa. Co jest grane?! |
|
Powrót do góry |
|
|
Unclefucker Weteran

|
Wysłany: Sro Sie 30, 2006 10:50 am Temat postu: |
|
|
|
jak napisal Gruchowski w folderze streetlegala masz plik error.log i tam masz jakie bledy sa (np jak wgrales samochód jakis zrypany) |
|
Powrót do góry |
|
|
Oxej Weteran
|
Wysłany: Sro Sie 30, 2006 11:23 am Temat postu: |
|
|
|
a czy pojawia się samochód przeciwnika?
masz zainstalowane jakieś mody? _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
Murdzi Kursant

|
Wysłany: Sro Sie 30, 2006 12:41 pm Temat postu: |
|
|
|
Mam patcha 2.2.1 i patch Christy Neon i Interior. Na nocnych wyścigach i po mieście nie ma problemu. Wszystko ładnie, pięknie. Tylko jak wejdę w ROC to jak chcę wyścig wziąć to ładuje i zaraz wywalwa do Windowsa. Pojawia się tylko na chwilę ekran ładowania i nic więcej. Ale na test lapa mogę spokojnie pojechać. W pliku error.log jest coś takiego:
Cytat: |
!JVM::compileSource: recompilation needed of "cars\racers\Lambo_Data\scripts\src\Emer_VT.java" but source not exists
!JVM::compileSource: file not found: "cars\racers\Lambo_Data\scripts\src\Emer_VT.java"
!JavaMachine::loadClass: failed to load cars\racers\Lambo_Data\scripts\Emer_VT.class
create: Undefined GameType Constructor! 001B015F (Emer_VT) |
Jak wyrzuciłem Lamo, to nawet kariera nie chce mi się załadowac, mimo, że w garażu nie mam żadnego Lambo... Pomożecie? |
|
Powrót do góry |
|
|
hohlikpawel Master
|
Wysłany: Sro Sie 30, 2006 12:52 pm Temat postu: |
|
|
|
masz cos z emerem zjebane ja tam nigdy nie instaluje dodatkow do samochodow a wlasnie dodales cos do emera _________________ u mnie kijowo neostrada tp 512kb\s
 |
|
Powrót do góry |
|
|
Oxej Weteran
|
Wysłany: Sro Sie 30, 2006 12:58 pm Temat postu: |
|
|
|
/\
|
nie słuchaj go, bo się zna, jak świnia na gwiazdach
sprawdź, czy w folderze cars\racers\Lambo_data\scripts\ jest plik Emer_VT.class , prawdopodobnie go nie ma. Najlepiej ściągnij Lamborghini jeszcze raz i (cóż...) zacznij od nowa karierę. Jeśli to nie pomoże, po prostu usuń lambo i (jeszcze raz...) zacznij karierę. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
Murdzi Kursant

|
Wysłany: Czw Sie 31, 2006 7:51 am Temat postu: |
|
|
|
Nie no, w Lambo wszystkie pliki były - Emer też... Jak ściągnąłem nowe Lambo, to nic nie pomogło, nic... Dalej wyrzuca. A jak usunąłem Lamobi zacząłem nową karierę, to mi nie chce wogóle wejść do salonu po nowy samochód... Nie wiem, robić reinstalkę gry? Nie potracę części? |
|
Powrót do góry |
|
|