Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
NeOcRoN
|
Wysłany: Pon Sie 21, 2006 10:49 pm Temat postu: Nocne wyścigi... przeciwnik nie startuje :( |
|
|
|
Tak jak w temacie, w czasie nocnych wyścigów mój przeciwnik nie startuje, mogę stać i czekać na niego a on ani drgnie... co jest grane?? _________________ Na prostej ściagają się szybkie samochody, na zakrętach, szybcy kierowcy...Colin |
|
Powrót do góry |
|
|
EasY_PL Kursant
|
Wysłany: Pon Sie 21, 2006 11:14 pm Temat postu: |
|
|
|
własciwie mi by to pasowało problem kieruj do dafna... on sie zna na skryptach może masz cos nasrane w pliku odpowiadającym za AI przeciwników... |
|
Powrót do góry |
|
|
Sadza TuningFiles

|
Wysłany: Wto Sie 22, 2006 12:32 am Temat postu: |
|
|
|
powiedzmy jesli zmieniłes silnik w jakiskms auci a ono miało i4 a teraz ma v8 to nie pojedzie bo w głównych cfg nadal zostało i4 ..tak tez czesto ejst w dodatkowych..i sie ciesz przynajmniej nie musisz sie wysilac.. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
Sibu Weteran

|
Wysłany: Wto Sie 22, 2006 5:55 pm Temat postu: |
|
|
|
pamietam, ze kiedys bez patchy jak gralem to bodajze lancer niechcial zapalic komputerowi nie wgrywalem wtedy zadnych modow _________________ http://www.9dragons.yoyo.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
|
dafn Drag Master
Dołączył: 23 Kwi 2005 Posty: 1755 Skąd: ...spójrz za siebie... BU!!! =8)...
|
Wysłany: Czw Sie 24, 2006 6:20 pm Temat postu: |
|
|
|
ewentualnie zazwyczaj maja silniki r4 wiec jak masz wgrane disla na i4 to nie pójdzie bo silnik im nie zapali nawet wystarczy ze podmienisz se seryjne duhen_ishima_fuel_rail na seryjną |
|
Powrót do góry |
|
|
|