Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
EasY_PL Kursant
|
Wysłany: Wto Sie 22, 2006 12:11 pm Temat postu: Pomoc dla wszystkich zaczynających zabawe z patchem 2.2.1 |
|
|
|
Jak zacząć... jak wygrywać... jak kupić porządne auto na start skoro są one takie drogie i do dupy... jak przeznaczyć podstawowe 20.000cr co dokupić co naprawić w używanym aucie... żeby został podstawowy 1.000 na wyścig...
Pomoc dla początkujących kierujemy tutaj  _________________ GOOGLE to twój przyjaciel... |
|
Powrót do góry |
|
|
Murdzi Kursant

|
Wysłany: Pią Sie 25, 2006 12:50 pm Temat postu: |
|
|
|
Przylączam się do "pomysłu" kolegi. Ja również chciałby dobrze zaczać grę... |
|
Powrót do góry |
|
|
hohlikpawel Master
|
Wysłany: Pią Sie 25, 2006 1:31 pm Temat postu: |
|
|
|
od czego sa kody |
|
Powrót do góry |
|
|
Unclefucker Weteran

|
Wysłany: Pią Sie 25, 2006 3:49 pm Temat postu: |
|
|
|
Najlepiej kupic einvageina byle jaka wersje (uzywany bez silnika). Sprzedac wszystkie blachy(nie kupywac nowych!!! samochod bedzie lepszy i zostanie wiecej pieniedzy). Zrobic silnik około 300 koni (im wiecej tym lepiej) aby starczylo chajsu. Jedziesz na wyscig w miescie (flaga na mapce zielona).
Nie zgadniecie co teraz...
KONIEC
haha |
|
Powrót do góry |
|
|
Borowik3113 Kursant

|
Wysłany: Sob Sie 26, 2006 11:47 am Temat postu: |
|
|
|
Kup einvagena sprzedaj blachy fotele ( oprucz kierowcy) i kupuj najdroższe części do silnika einvagena ( mi wyszło dzięki temu ponad 500koni) |
|
Powrót do góry |
|
|
Unclefucker Weteran

|
Wysłany: Sob Sie 26, 2006 12:42 pm Temat postu: |
|
|
|
Borowik3113 napisał: | Kup einvagena sprzedaj blachy fotele ( oprucz kierowcy) i kupuj najdroższe części do silnika einvagena ( mi wyszło dzięki temu ponad 500koni) |
A umiesz czytać? Przepisałeś mojego posta ;| |
|
Powrót do góry |
|
|
djpatrol SRK team

Dołączył: 23 Sty 2006 Posty: 708 Skąd: pochodzi Święty Mikołaj?
|
Wysłany: Sob Sie 26, 2006 1:39 pm Temat postu: |
|
|
|
jak sprzeda fotele... to auto nie pojedzie  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
Unclefucker Weteran

|
Wysłany: Sob Sie 26, 2006 1:54 pm Temat postu: |
|
|
|
Zależy czy gra spatchowana... bo i tak moze być że nie jest
Poza tym po kolei
Najważniejsza jest moc i zawieszenie
300-400koni 4WD i lepsze od seryjnego zawieszenie pozwoli Ci wygrać wyscig bez większych problemów i wypadków.
Bo gdy do seryjnej budy wrzucisz 600 lub wiecej koni to powodzenia - samochód będzie jeździł jak wózek sklepowy albo i gorzej.
Sprzedaj cała karoserie, wszystko oprócz kierki i fotela. Lepiej założyć szersze koła z tyłu i to na tyle
Albo zamiast modyfikowania silnika za dużą kasę możesz po prostu dokupić nitro, i jak zaczną wyprzedzać - dać trochę w dupsko  |
|
Powrót do góry |
|
|
|