Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Elwood Kierowca
|
Wysłany: Pon Sty 30, 2006 6:21 pm Temat postu: Elwood's workshop |
|
|
|
Witam! Moze troche cieniarsko zaczynam ale zrobilem sobie einvagena, o którego dbam (co sie zadko zdaza ). Oto caly album zdjec: http://members.lycos.co.uk/djskinder/einvagen/ Jakby co to jestem Skinder a Elwood to moja 2 ksywa... Sory za taką proscizne ale poprostu chcialem pokazac... Teraz kombinuje z maską aby otwierala się jak w maluchu. Spoko dafn nie ukradne ci moda Chce zeby mi tylko maska się tak otwierala. Samochodzikiem się super driftuje szczegolnie na zmnielonych oponkach. Z przodu mam zalozone amortyzatort Wichura zas z tylu z prime. Na zdjeciach z driftu na drzwiach ma logo Bilsteina a w garazu nie poniewaz podczas driftowania przewrócil mi się i uderzył w drzewo co spowodowalo zgubienie ich oraz przodu. Sory za przynudzanie.
Juz działa galeria... |
|
Powrót do góry |
|
|
matosu Weteran

|
Wysłany: Pon Sty 30, 2006 7:53 pm Temat postu: |
|
|
|
eee ....spoko Dafn nie ukradne ci moda .....
TEN MOD JEST PO TO ZROBIONY ZEBY Z NIEGO KORZYSTAC jest na www.streetlegal.cba.pl  wlazcie wlazcie szykuje sie maly update  |
|
Powrót do góry |
|
|
Komin Kursant

|
Wysłany: Pon Sty 30, 2006 8:18 pm Temat postu: |
|
|
|
Matosu co do update dalo by sie tam u was dac na stronce Jette Cabrio ? Bo napisalem czy by mi ktos wyslal i niestety nie bylo nikogo chetnego do pomocy. |
|
Powrót do góry |
|
|
DuR Kursant
|
Wysłany: Pon Sty 30, 2006 8:27 pm Temat postu: |
|
|
|
No Einvagen nawet fajny
1.Skąd masz taką fajną texturkę dla duzej N2O ?
2. Skąd masz te fajne headcovery do V8 ?
Dasz rade to wyslij linki a jak nie to e-mail ...  |
|
Powrót do góry |
|
|
Dumlos Weteran

|
Wysłany: Pon Sty 30, 2006 8:33 pm Temat postu: |
|
|
|
DuR napisał: | No Einvagen nawet fajny
1.Skąd masz taką fajną texturkę dla duzej N2O ?
2. Skąd masz te fajne headcovery do V8 ?
Dasz rade to wyslij linki a jak nie to e-mail ...  |
nic dodac nic ująć podłączam sie do prośby. I zmień te felasie  |
|
Powrót do góry |
|
|
tob01 Wariat drogowy

|
Wysłany: Pon Sty 30, 2006 9:01 pm Temat postu: |
|
|
|
do tych glosnikow by sie obudowa przydala, i cos tam nie pasuje akumulator.. |
|
Powrót do góry |
|
|
Elwood Kierowca
|
Wysłany: Wto Sty 31, 2006 2:28 pm Temat postu: |
|
|
|
fajnie ze wam się podoba Maski z dziurami są w einvagen F&F mod 221 do sciągniecia z waszej strony Felgi zmienie ale najpierw jakies znajde Aku z tylu bo z przodu przeszkadzal mi jak zakladalem V8 gniazda dlatego go przeniaslem do tylu. A te butle - dobra rzecz zrobione przez Davida o pojemnosci 96. Lecz mam problem. Samochód wczoraj mial wypadek i niestety chyba nie oplaca mi się go robic Ale w garazu mam jeszcze nową nawet nie dotykaną bude wiec moze bym poprzekladal jakby cos jeszcze się w starym cos ostalo w co wątpie. Stalo się to podczas ucieczki przed gliną... Wyrznalem w autobus ale jeszcze uciekalem i niestety uderzylem przodem oraz bokiem. Screeny dam jak zrobie  |
|
Powrót do góry |
|
|
Elwood Kierowca
|
Wysłany: Pon Lut 13, 2006 3:54 pm Temat postu: |
|
|
|
Witam ponownie! Samochód odbudowalem na innej budzie... Lecz nowa buda nie mogla byc przeciez dlugo nową W cos wyrznalem ale dokladnie nie pamietam co to bylo... W koncu pomyslalem czy byl by sens pobawic się nim z silnikiem gniazda... Wiec do garazu i obejzalem starą bude... Naprawilem pomalowalem na bialo zamontowalem tylko kola i silnik poustawialem silnik tak ze moc siegala 8010 KM! Ustawilem skrzynie na 4 kola i pojechalem sprawdzic jak sie zachowuje na 1/4mili... Początek moze i byl dobry ale na koncu zostala tylko kupka nieszczęsnego zlomu! No to znowu remoncik, zmiana amortyzatorów i sprezyn na baiernowskie gt III i odczulem pewne zniamy co do prowadzenia! Pozakladalem blachy i do dziela! Samochód jest idealny do jezdzenia! Polecam! aha oto adres do zdjęc które są pomieszane i byc moze nie ma tam zdjec samochodów o których mowilem ale wyglądają identycznie! http://members.lycos.co.uk/djskinder/einvagen/ |
|
Powrót do góry |
|
|
Elwood Kierowca
|
Wysłany: Sob Mar 25, 2006 1:33 pm Temat postu: |
|
|
|
Witam ponownie! Dziś rano zrobilem sobie ulepszenia do silnika od einvagena. Miedzy innymi zwiękrzylem pojemnosc butli z nitrem do 200 i do 100, poprawilem wtrysk nitro, wtryskuje mi ponad 1500, skrzynie, blok i tłoki. Wszytsko poszło sprawnie i dobrze jak chcecie moge wydac... |
|
Powrót do góry |
|
|
Gruchowski Weteran

|
Wysłany: Sob Mar 25, 2006 1:47 pm Temat postu: |
|
|
|
To wydaj pokaż co tam zmajstrowałes  |
|
Powrót do góry |
|
|
gangstaog SRK team

|
Wysłany: Sob Mar 25, 2006 1:48 pm Temat postu: |
|
|
|
no wlasnie dawaj to co sie pytasz daj to do download
ps.gruchowski do upload teraz no pospiesz sie _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
Elwood Kierowca
|
Wysłany: Sob Mar 25, 2006 2:27 pm Temat postu: |
|
|
|
No ładnie. Zasyfiłem, i spieprzylem. Ale nie martwic się! Za 2-3 godzinki bedą lepsze bajery! |
|
Powrót do góry |
|
|
gangstaog SRK team

|
Wysłany: Sob Mar 25, 2006 2:32 pm Temat postu: |
|
|
|
a co sie stalo? _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
Elwood Kierowca
|
Wysłany: Sob Mar 25, 2006 2:48 pm Temat postu: |
|
|
|
Macie tu system nitro, możecie dodac do downloadu. Aha nie radze bawić się the fast and the furious podkrecac moj plik powyzej 1500 PDS bo sam testowalem i wywalilo mi silnik. http://members.lycos.co.uk/djskinder/slredline/nitrosystem.zip
aby pobrac trzeba kliknac prawym przyciskiem myszy i zapisz jako element docelowy Polecam na dragi itp. |
|
Powrót do góry |
|
|
maciek Kursant

|
Wysłany: Sob Mar 25, 2006 3:25 pm Temat postu: |
|
|
|
Jak wstawiłeś ten silnik do einwagena? (sory może to łatwe ale ja sie nie znam). Chętnie bym wstawił do swojego i pośmigał 1038426112 konnym einwagenem
To jest mój żywioł .. http://www.bikepics.com/members/sobi/ |
|
Powrót do góry |
|
|