Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
vardi
|
Wysłany: Pią Paź 22, 2004 10:38 am Temat postu: Engine kits i inne |
|
|
|
Witam
Mam pytanie: Do czego służą Engine kits, body kits itp ?? jak ich używać i co to wogóle jest ? |
|
Powrót do góry |
|
|
Wolfii

|
Wysłany: Pią Paź 22, 2004 1:58 pm Temat postu: |
|
|
|
to jest takie cus ze np. kupiles body kit i w tym bodykicie sa zebrane odpowiedznio czesci do samochodu np. zdezaki progi itp. no i jak masz woz to pozdejmoj te czesci zdezaki i inne z niego i wtedy wejdzie ci body kit tak samo z engine kitem (tylko tego nie uzywalem wien nie wiem ale raczej tak samo) to jest dla tych ktorzy wolo szybki sposob na zlozenie auta  |
|
Powrót do góry |
|
|
Gulun Specjalista
|
Wysłany: Pią Paź 22, 2004 2:22 pm Temat postu: |
|
|
|
no tam są gtraty niekyóre nawet przydatne ale ogólnie lepiej samemu składać silnik taniej i lepiej |
|
Powrót do góry |
|
|
vardi
|
Wysłany: Pią Paź 22, 2004 3:42 pm Temat postu: |
|
|
|
Aha dzięki
Żeby nie zakładać nowego tematu to napisze tu: da się tak zrobić mustanga żeby demba stawał przy starcie jak w filmie Szybcy i Wściekli ? Jeśli tak to może ktoś wie jak ?  |
|
Powrót do góry |
|
|
Gulun Specjalista
|
Wysłany: Sob Paź 23, 2004 9:37 pm Temat postu: |
|
|
|
masz mustanga daj mi na maila prosze bardo odwdzięcze ci sie naprawde dam ci pliki jakie chcesz prosze daj mi mustanga na maila qurva@tlen.pl plz daj mi go na ,maila dam ci inne pliki w zamian a mam ich w cholere plz bende wdzięczny naprawde  |
|
Powrót do góry |
|
|
vardi
|
Wysłany: Nie Paź 24, 2004 11:33 am Temat postu: |
|
|
|
No przeciez mustang jest juz w Street Legal z patchami wszystkimi oficjalnymi.. MC GT czy jakos tak sie nazywa. |
|
Powrót do góry |
|
|
|