Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
djpatrol SRK team

Dołączył: 23 Sty 2006 Posty: 708 Skąd: pochodzi Święty Mikołaj?
|
Wysłany: Nie Lip 23, 2006 1:46 pm Temat postu: Pluginy - skąd wziąść ?? |
|
|
|
Elo, otóż skąd moge pobrać jakies pluginy do 3ds maxa 5 ?? np. takie jak VRay czy cos, bo szukalem na google ale nie ma jakby ktos widzial o niech poda site'y albo jakby mial to niech spakuje i wrzuci na serv lub torrent. bo wiem ze ktos ma np. VRay np. Wichur to jakby ktos byl miły to tak jak wyrzej albo na maila mi wyslijcie plz patrol94@tlen.pl Z góry thx Pozdro!  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
Sadza TuningFiles

|
Wysłany: Nie Lip 23, 2006 2:21 pm Temat postu: |
|
|
|
emule..tam są... _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
djpatrol SRK team

|
Wysłany: Nie Lip 23, 2006 2:23 pm Temat postu: |
|
|
|
na eMule były tylko 2 VRaye i żaden nie chciał iśc a jakies inne źródła zaczerpnięcia pluginów  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
Unclefucker Weteran

|
|
Powrót do góry |
|
|
djpatrol SRK team

|
Wysłany: Nie Lip 23, 2006 3:25 pm Temat postu: |
|
|
|
te stronki to ja akurat znam ale jest tam moze VRay do sciagnieca ?? chyba nie aha... i na tej stronce: http://www.id8media.com/3d/3d_main.htm to pluginy do renderowania są do kupienia a nie ściągniecia lolu wiec ja tez proponuje uzyc google i zobaczyć jaka jest różnica miedzy wyrazami: "ściągać" a "kupować" powodzenia PS. tam zreszta pisze: 3D Tool STORE widzisz - store to sklep a w sklepie sie kupuje a nie ściąga gratuluje umiejetnego szukania na google | a i proponuje ten temat przykleic i bediemy w nim dawac stronki z pluginama do maxa  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
Sibu Weteran

|
|
Powrót do góry |
|
|
|