Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Guccio
|
Wysłany: Pon Wrz 27, 2004 5:13 pm Temat postu: Beczułka%-) |
|
|
|
Chodzi mi o to ze mam golfa o juz dosc konkretnym silniku i nie wiem co zrobic bo wsadzilem opony 19nastki i auto ma za duza przyczepnosc przez co latwowywalic sie na zakrecie%-). Nie wiem co zrobic bo dalem juz amorki chyba 8000costam N
Aha i jakbyscie mi odrazu mogli powiedziec czy do golfa oprocz tych 2 tuningowych rodzajow zderzaka przedniego i jednego typu zderzaka tylniego sa jeszcze jakies inne dodatkowe czesci?? Chodzi mi konkretnie czy w miare grania pojawiaja sie lepsze tylnie swiatla, jakies inne zderzaki i progi?? Jesli tak to co musze zrobic??
Prosze pomozcie
Pozdro _________________ YhYhYhYhYhYhYhYhY |
|
Powrót do góry |
|
|
Gulun Specjalista
|
Wysłany: Pon Wrz 27, 2004 5:48 pm Temat postu: |
|
|
|
joł stary obniżyć go musisz na przodzie zakładasz sprężyny 7 a ztyłu 6.5 ja mam 20 całowe niskie i nawet na najwiękrzej przyczepności mi nie podnośi na winklach a wiem co mówie mój golf ma 1524 konie to po zakrentach śmiga asz miło  |
|
Powrót do góry |
|
|
SEBEKKK Kursant
|
Wysłany: Pią Paź 08, 2004 5:19 pm Temat postu: |
|
|
|
jak mialem wersje trialowa tzn 60 minut grania :-p to w tej wersji jest od huj.. czesci tzn body kit dzuo koncówek tlumikow o rozny kształtach i srednicach a jak kiedys gralem w slr ( w pełnej) to do 2 miasta doszedlem i nic nie doszlo! to samo moj kolega ..
jak pamietam to w sl racing (1 ) juz w drugim miecie bylo duzo samochodow i czeci!! _________________ STREET LEGAL IS THE BEST GAME OF 2002-2004 :-p
- Mokotow - Emoka - Hemp Gru - |
|
Powrót do góry |
|
|
|