Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
marcinek21
|
Wysłany: Czw Cze 22, 2006 8:08 pm Temat postu: hmm jestem nowy i mam pare pytań |
|
|
|
Witam wszystkich bardzo serdecznie
Pragne sie przywitac gdyz jestem tutaj swiezak
1 pytanko :czy istnieje jakis mod zmieniajacy nazwy furek i czesci do nich na "prawdziwe"??
2 pytanko:mozecie mnie skierowac do dzialajacych dodatkow pod wersje 2.2.1(pl)??
narazie to chyba tyle.
mam nadzieje ze nie wq.riwlem was moimi pytaniami  |
|
Powrót do góry |
|
|
Casta Wariat drogowy

|
|
Powrót do góry |
|
|
tob01 Wariat drogowy

|
|
Powrót do góry |
|
|
Casta Wariat drogowy

|
Wysłany: Czw Cze 22, 2006 8:58 pm Temat postu: |
|
|
|
O właśnie jak chcesz to zmieniaj nazwe każdej części z osobna xD _________________
Moja & Dafna stronka  |
|
Powrót do góry |
|
|
marcinek21
|
Wysłany: Czw Cze 22, 2006 9:58 pm Temat postu: |
|
|
|
aha i cos nowego,
zainstalowalem audio mod i katalogu pojawia sie audio,wchodze w ta kategorie i...kazda z wybranych grup(w dziale audio) jest pusta czy tak powinno byc??a wiem ze np do niektorych furek(np BMW M3 z GOM) potrzebny jest poprawnie dzialajacy dodatke audio...co powiedzie ??
wielkie dzieki za linki z dodatkami<piwko>
PS Casta czy mi sie wydaje czy w avatarze masz fiata uno?? jesli tak i masz go w grze to przeslij albo udostepnij bo realnie posaidam takiego unolota nawet w takim kolorze jak ty masz a avatarze  |
|
Powrót do góry |
|
|
Casta Wariat drogowy

|
Wysłany: Czw Cze 22, 2006 10:02 pm Temat postu: |
|
|
|
Bo ten mod dodaje kategorie "audio" w sklepie a nie części audio.
Teraz jeśli np do gry wrzucisz jakieś auto co ma swoje audio np Eclipse albo BMW M5 E34 by Wichur to w tej kategorii będą się znajdowały części od audio. _________________
Moja & Dafna stronka  |
|
Powrót do góry |
|
|
marcinek21
|
Wysłany: Czw Cze 22, 2006 10:10 pm Temat postu: |
|
|
|
Casta napisał: | Bo ten mod dodaje kategorie "audio" w sklepie a nie części audio.
Teraz jeśli np do gry wrzucisz jakieś auto co ma swoje audio np Eclipse albo BMW M5 E34 by Wichur to w tej kategorii będą się znajdowały części od audio. |
aha bmw by Wichur nie hula u mnie-pojawia sie wczutuje i kicha wyskakuje bląd winowsa,eclipsa jak sciagam to sciaga mi sie ten sam plik co bmw-lub o takiej samej nazwie,sciagnolem z GOM bmke ktora wymaga audio i dupa nadal nic nie mam w dziale
PS Casta czy mi sie wydaje czy w avatarze masz fiata uno?? jesli tak i masz go w grze to przeslij albo udostepnij bo realnie posaidam takiego unolota nawet w takim kolorze jak ty masz a avatarze |
|
Powrót do góry |
|
|
Casta Wariat drogowy

|
Wysłany: Pią Cze 23, 2006 8:58 am Temat postu: |
|
|
|
Bo te dwa auta co chcesz ściągnąć są pod ver. 2.3.0 a nie 2.2.1 trzeba czytać.
Aha i plik z eclipse poprawiony
Tak w avatarze mam Fiata Uno to ja go właśnie robie i jak go skończe to będziesz mógł go sobie ściągnąć. W tym http://cubematic.com/sl/36-vt934.xml?start=525 temacie pokazuje progressy z pracy. _________________
Moja & Dafna stronka  |
|
Powrót do góry |
|
|