Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
LuGo Admin

|
Wysłany: Czw Lip 21, 2005 9:46 am Temat postu: Pomóżcie stworzyć download |
|
|
|
Witam, jak wiadomo download jest bardzo wazny. Dlatego prosze wszystkich ktorzy maja jakies pliczki na dysku o kontakt. Chodzi o wrzucenie ich na nasz serwer. Dzieki temu powstanie stabilny i pewny download. Wiem ze jest pare osob ktore wysylaja pliki na maile. Dlatego prosze o kontakt np poprzez gg lub PM. Mysle ze nie zawiedziecie
Pozdro _________________

Ostatnio zmieniony przez LuGo dnia Sob Mar 25, 2006 12:52 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
Sadza TuningFiles

|
Wysłany: Pią Lip 22, 2005 7:43 am Temat postu: |
|
|
|
ja mam prawie wszystkie częsci - auta i silniki z gom - teamu i z innych stronek także jest tego dośc troche  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
Sadza TuningFiles

|
Wysłany: Pon Lip 25, 2005 8:38 am Temat postu: |
|
|
|
wszystkie auta które są obecnie na sl.mocny działają robimy nowy download takżeto troche potrwa zanim wgramy wszystkie częsci ale spokojnie narazie wszystkie samochody które są umieszczone działają oraz crack do wersji 2.2.1 takze jest do pobrania takze działąją częsci w kategorii nadwozia i pare dodatków do silników  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
dafn Drag Master
Dołączył: 23 Kwi 2005 Posty: 1755 Skąd: ...spójrz za siebie... BU!!! =8)...
|
Wysłany: Pon Lip 25, 2005 10:22 am Temat postu: |
|
|
|
nie wszystkie albo mój komp tak jak powiedziałem nielubi Japońskich marek ... ale juz pierwszy download gdy ściągnołem Honde (Acure) Intergre.... ding ding ding..... zonk.... sawa wkleilem zaczolem karierke wchodze do garażu ajk zwykle czarny ejkran i damit madafaka... do windblowsa! :/ nielubie mojego PC!! albo to poprostu jakiś błąd  |
|
Powrót do góry |
|
|
Sadza TuningFiles

|
Wysłany: Pon Lip 25, 2005 11:39 am Temat postu: |
|
|
|
ale te autasą wsyzstkie przestestowane i po fixach wszystkich i muszą chodzić mnie chodzą
prosze
|
|
XDavviDX Weteran

|
Wysłany: Pon Lip 25, 2005 3:49 pm Temat postu: |
|
|
|
jak chcesz mieć integre to szukaj na złomie, ten save co jest z nią nie działa (przynajmniej u mnie) ale za 5 razem na złomie była a nsx tez za ok 5 razem znalazłem w salonie  |
|
Powrót do góry |
|
|
dafn Drag Master
Dołączył: 23 Kwi 2005 Posty: 1755 Skąd: ...spójrz za siebie... BU!!! =8)...
|
Wysłany: Wto Lip 26, 2005 9:40 am Temat postu: |
|
|
|
ok poszukam ale mój komp to samochodowy rasista  |
|
Powrót do góry |
|
|
XDavviDX Weteran

|
Wysłany: Pon Sie 08, 2005 3:41 pm Temat postu: |
|
|
|
jeśli macie jakieś pliki których nie ma w downloadzie albo są tylko nie działają to wysyłajcie je na http://sl.mocny.com/download_nowy/ (wystarczy nacisnąć "Przeglądaj" -> wybrać plik i następnie "upload" resztą sie zajme) ja je sprawdze i wrzuce na download na stronce, oczywiście wszystkie muszą działac pod 2.2.1
pozdro  |
|
Powrót do góry |
|
|
LuGo Admin

|
Wysłany: Sob Mar 25, 2006 12:51 am Temat postu: |
|
|
|
Dobra cos w koncu postanowilem:)
Chce w koncu ogarnac raz a porzadnie download na sl.mocny.com do 2 wersji SLa. Potrzebuje chetnych ktorzy mogli by zajac sie przygotowaniem odpowiednich dzialow. Widze to tak: ktos podejmuje sie zrobic dzial auta.
Chcialbym aby wrzucil plik na serwer (poprzez panel), napisal krotki opis i zrobil mala fotke. I tak do kazdego pliku, kategorii.
Chce aby ten download dzialal porzadnie i kazdy plik byl mozliwy do sciagniecia.
Jezeli jestes zainteresowany prosze o kontakt (prosbe kieruje szczegolnie do stalych bywalcow i moderatorow). Ja niestety nie mam za wiele czasu na granie w SLa wiec nie jestem na czasie zeby to ogarnac pod wzgledem nowosci.
Przedewszystkim przebudujemy strone, tak aby bylo to co jest przydatne i i wartosciowe. Na wstepie bedzie download z prawdziwego zdarzenia (mam nadzieje;p) i oczywiscie Wasze kochane forum:) _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
Gruchowski Weteran

|
Wysłany: Sob Mar 25, 2006 9:26 am Temat postu: |
|
|
|
Ja dziś rano sprawdzałem ile tego mam to wyszło mi 2,18 GB moge coś wrzucić |
|
Powrót do góry |
|
|
Oxej Weteran
|
Wysłany: Sob Mar 25, 2006 2:04 pm Temat postu: |
|
|
|
to ja mam 'tylko' 1,64GB jak coś, to też moge wrzucić |
|
Powrót do góry |
|
|
XDavviDX Weteran

|
Wysłany: Sob Mar 25, 2006 2:19 pm Temat postu: |
|
|
|
tylko skad bedziemy brali pliki ?? znowu bedzie zamieszanie ze kradniemy prace ger techu i gomu |
|
Powrót do góry |
|
|
gangstaog SRK team

|
Wysłany: Sob Mar 25, 2006 2:37 pm Temat postu: |
|
|
|
dokladnie nie kradnijmy bo bedzie guwno mamy swoje pliki jak bym byl modem to bym zrobil nowe dzialy pliki bym poprzenosil itp. i karzdy by dawal SWOJE pliki _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
Elwood Kierowca
|
|
Powrót do góry |
|
|
LuGo Admin

|
Wysłany: Sob Mar 25, 2006 6:12 pm Temat postu: |
|
|
|
Przygotowalismy juz nowy, prosty i szybko dzialajacy layout pod strone (wstepnie mozecie looknac na niego tutaj: http://sl.mocny.com/beta/samochody.xml )
Ustalilem juz jak bedzie wygladalo dodawanie plikow do downloadu. Bedziemy wrzucac je tak jak do tej pory z tym ze utworze dzial na forum do ktorego dostep beda mieli wylacznie ludzie ktorzy pracuja nad downloadem i beda wrzucac pliki wraz z miniaturkami, krotkim opisem i wielkoscia pliku. Ja to upakuje na stronke (cos jak np: http://www.cubematic.com/sl/viewtopic.php?p=11865#11865 )
Wszystkich ktorzy maja ochote na wspolprace prosze o kontakt, moze byc na forum albo pm.
Mam nadzieje ze nie zawiedziecie:) _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|