Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
MaStEr!
|
Wysłany: Sob Wrz 11, 2004 2:25 pm Temat postu: Problem z turbosprężarką do golfa |
|
|
|
Mam pytanie i wielką prośbę mianowicie pobrałem turbosprężarke do golfa tą dzięki której można mieć powyżej 700 HP i jak chce ją kupić to mi gre wywala może mi ktoś pomóc?
Może wystarczy podmienić jakąś linijkę w .cfg albo coś a jeżeli nie to może ktoś z was wysłałby mi plik Einvagen_GTK_9psi_supercharger.class . błagam pomóżcie bo mam zainstalowane naprawde dużo dodatków i szkoda mi to wszystko usuwać.
Za wszelkie pomoce wielkie dzięki |
|
Powrót do góry |
|
|
Gulun Specjalista
|
Wysłany: Nie Wrz 12, 2004 9:41 am Temat postu: |
|
|
|
joł stary daruj sobie silnik i4 w golfie moim zdaniem jest do bani niema mocy i wogule nie ciągnie z duhena można wyciągnąć 729 koni ja mam golfa z silnikiem i6 baierna 845 koni i śmiga jak nic najlepsza bryka w grze |
|
Powrót do góry |
|
|
MaStEr!
|
Wysłany: Nie Wrz 12, 2004 1:21 pm Temat postu: |
|
|
|
Gulun napisał: | joł stary daruj sobie silnik i4 w golfie moim zdaniem jest do bani niema mocy i wogule nie ciągnie z duhena można wyciągnąć 729 koni ja mam golfa z silnikiem i6 baierna 845 koni i śmiga jak nic najlepsza bryka w grze | to jak możesz to napisz części wchodzące w skład twojego silniczka a napewno skożysstam
i jak ty zrobiłes golfa z silnikiem baierna?? odpisz bo jestem ciekawy też by mi się taka fura przydała  |
|
Powrót do góry |
|
|
Gulun Specjalista
|
Wysłany: Pon Wrz 13, 2004 8:34 am Temat postu: graty do silnika i6 845 |
|
|
|
graty emera gt2 wał blok silnika tłoki ,bajerna głowica 3,6 sfi wałki emera gt2 listwa paliwa emer gt2 nitro dolot bajerna gt3 flywehl 3.6sfi kluch 2.5 inne nie pasuje turbo i kolektor z patcha 2.19.5 bo chyba masz nowe pacthe a nie 2.18 no i mod ze stronki niemoge znależć stronki ale podaj swoją poczte to wyśle ci potrzebne pliki to muj adres gulun_hop@wp.pl są tylko dwa albo trzy nic strasznego a warto jest leprzy od golfa v8 |
|
Powrót do góry |
|
|
MaStEr!
|
Wysłany: Pon Wrz 13, 2004 8:39 am Temat postu: Re: graty do silnika i6 845 |
|
|
|
[quote="Gulun"] graty emera gt2 wał blok silnika tłoki ,bajerna głowica 3,6 sfi wałki emera gt2 listwa paliwa emer gt2 nitro dolot bajerna gt3 flywehl 3.6sfi kluch 2.5 inne nie pasuje turbo i kolektor z patcha 2.19.5 bo chyba masz nowe pacthe a nie 2.18 no i mod ze stronki niemoge znależć stronki ale podaj swoją poczte to wyśle ci potrzebne pliki to muj adres gulun_hop@wp.pl są tylko dwa albo trzy nic strasznego a warto jest leprzy od golfa v8
spoko adres ci na maila wysłałem a jak nie doszedł to to jest mój adres patryk512@wp.pl a mam jeszcze pytanko jak ty to wsadziłeś do golfa (silnik baierna) trzeba coś w plikach mieszać?? jak tak to co możesz odpisać na maila albo na forum
P.o.Z.d.R.o!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
Gulun Specjalista
|
Wysłany: Pon Wrz 13, 2004 9:02 am Temat postu: |
|
|
|
WYŚLE CI NA MAILA DOKŁADNY OPIS CO I GDZIE RAZEM Z LISTĄ GRATÓW I INNYMI  |
|
Powrót do góry |
|
|
MaStEr!
|
Wysłany: Wto Wrz 14, 2004 3:16 pm Temat postu: |
|
|
|
Gulun napisał: | WYŚLE CI NA MAILA DOKŁADNY OPIS CO I GDZIE RAZEM Z LISTĄ GRATÓW I INNYMI  |
dzięki gulun autko mi śmiga jak torpeda dzięki za pliki i opis części
POZDRO
P.S. Jakby co to to jest mój numer GG 8431092 (tak na wszelki wypadek jakbym pisał żebyś se nie pomyslał że dzieci do ciebie pisza jakieś ) |
|
Powrót do góry |
|
|
|