Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
MaStEr!
|
Wysłany: Nie Wrz 12, 2004 2:46 pm Temat postu: Czy jest podnośnik w garażu? |
|
|
|
Witam was czytałem ostatnio na jakimś forum że w SLRR można podnosić ten podnośnik w garażu . jeżeli to prawda to jak to się robi?? bo moim zdaniem powinno się dać bo często zdaża się że samochód wpada poprostu do kanału jak coś wiecie na ten temat to piszcie. |
|
Powrót do góry |
|
|
ZioM Specjalista

|
Wysłany: Nie Wrz 12, 2004 5:50 pm Temat postu: |
|
|
|
MÓWIŁEM CI JuŻ NA GG ŻE NIEDA SIĘ Nieda się rozumiesz Może ktoś sobie zrobił jakiś mod ale to już inna bajka  |
|
Powrót do góry |
|
|
MaStEr!
|
Wysłany: Nie Wrz 12, 2004 7:07 pm Temat postu: |
|
|
|
Cytat: | MÓWIŁEM CI JuŻ NA GG ŻE NIEDA SIĘ Nieda się rozumiesz Może ktoś sobie zrobił jakiś mod ale to już inna bajka  |
no co ty ziom przecież ja żadnej wiadomoścci od ciebie nie dostałem chyba ci się coś pomyliło ale jakby coto chyba mozesz mi zażyczyć numerem gg i jak masz to tlena zawsze będę mial do kogo się zwrócić o fachowa pomoc
pozdro  |
|
Powrót do góry |
|
|
ZioM Specjalista

|
Wysłany: Nie Wrz 12, 2004 11:38 pm Temat postu: |
|
|
|
Jeden gość pare dni temu pytał się mnie o ten podnoścnik myślalem że to ty PS Moje GG to 1620004  |
|
Powrót do góry |
|
|
MaStEr!
|
Wysłany: Pon Wrz 13, 2004 8:33 am Temat postu: |
|
|
|
[quote="ZioM"]Jeden gość pare dni temu pytał się mnie o ten podnoścnik myślalem że to ty PS Moje GG to 1620004
nie to nie ja. bo wczoraj rano czytałem na wp recezje graczy i pisało że się da to zapytałem  P.S Dzięki za GG jakby co to moje 8431092
P.O.D.R.O |
|
Powrót do góry |
|
|
|