Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
krzysiek14 Kursant
|
Wysłany: Sob Paź 29, 2005 11:00 am Temat postu: Pomocy Patch i Dodatki |
|
|
|
cześć prosze was o pomoc bo ja instaluje auta i inne żeczy to mi sie gra zawiesza prosze o pomoc |
|
Powrót do góry |
|
|
colt Weteran

|
Wysłany: Sob Paź 29, 2005 11:05 am Temat postu: |
|
|
|
a wgrales patch?? 2.2.1 ???? to juz bylo |
|
Powrót do góry |
|
|
matosu Weteran

|
Wysłany: Sob Paź 29, 2005 11:42 am Temat postu: |
|
|
|
jakie samochody dodajesz ?? |
|
Powrót do góry |
|
|
Casta Wariat drogowy

|
Wysłany: Sob Paź 29, 2005 11:58 am Temat postu: |
|
|
|
zaaktualizuj gre do wersji 2.2.1 poprzez INVICTUS LIVE dostępny na www.sl.mocny.pl w dziale download i dodaj samochody pod wersje 2.2.1 nie inną :d |
|
Powrót do góry |
|
|
dafn Drag Master
Dołączył: 23 Kwi 2005 Posty: 1755 Skąd: ...spójrz za siebie... BU!!! =8)...
|
Wysłany: Sob Paź 29, 2005 12:05 pm Temat postu: |
|
|
|
problem nieaktualny godzinna pomoc przez gg dała skutki  |
|
Powrót do góry |
|
|
ToMMy Kursant

|
Wysłany: Pon Kwi 03, 2006 10:51 am Temat postu: |
|
|
|
ja mam cos podobnego mam 2.2.1 i poinstalowane autka i dodatki ale jak chce jechac w wyscigach ulicznych to mnie wywala do windowsa i wyswietla sie ze jest blad |
|
Powrót do góry |
|
|
gangstaog SRK team

|
Wysłany: Pon Kwi 03, 2006 12:26 pm Temat postu: |
|
|
|
bo samochody maja bug'i otworz plik error.log w glownym folderze to sie zobaczy co za blad i pokaz nam tutaj _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
ToMMy Kursant

|
Wysłany: Pon Kwi 03, 2006 12:30 pm Temat postu: |
|
|
|
bardzo tyego duzo |
|
Powrót do góry |
|
|
ToMMy Kursant

|
Wysłany: Pon Kwi 03, 2006 12:32 pm Temat postu: |
|
|
|
---
!JVM::compileSource: recompilation needed of "parts\engines\Baiern_325i\scripts\src\Emer_MotorSport_Nonus_GT2_pistons.java" but source not exists
!JVM::compileSource: file not found: "parts\engines\Baiern_325i\scripts\src\Emer_MotorSport_Nonus_GT2_pistons.java"
!JavaMachine::loadClass: failed to load parts\engines\Baiern_325i\scripts\Emer_MotorSport_Nonus_GT2_pistons.class
Missing .cfg: parts\engines\Baiern_325i\scripts\Emer_MotorSport_Nonus_GT2_pistons.cfg
!JVM::compileSource: recompilation needed of "parts\engines\Baiern_325i\scripts\src\Emer_oil_pan.java" but source not exists
!JVM::compileSource: file not found: "parts\engines\Baiern_325i\scripts\src\Emer_oil_pan.java"
!JavaMachine::loadClass: failed to load parts\engines\Baiern_325i\scripts\Emer_oil_pan.class
Missing .cfg: parts\engines\Baiern_325i\scripts\Emer_oil_pan.cfg
!JVM::compileSource: recompilation needed of "parts\engines\Baiern_325i\scripts\src\Baiern_Devils_6SFi_cylinder_head.java" but source not exists
!JVM::compileSource: file not found: "parts\engines\Baiern_325i\scripts\src\Baiern_Devils_6SFi_cylinder_head.java"
!JavaMachine::loadClass: failed to load parts\engines\Baiern_325i\scripts\Baiern_Devils_6SFi_cylinder_head.class
Missing .cfg: parts\engines\Baiern_325i\scripts\Baiern_Devils_6SFi_cylinder_head.cfg
!JVM::compileSource: recompilation needed of "parts\engines\Baiern_325i\scripts\src\Baiern_Devils_6SFi_cylinder_head_cover.java" but source not exists
!JVM::compileSource: file not found: "parts\engines\Baiern_325i\scripts\src\Baiern_Devils_6SFi_cylinder_head_cover.java"
!JavaMachine::loadClass: failed to load parts\engines\Baiern_325i\scripts\Baiern_Devils_6SFi_cylinder_head_cover.class
Missing .cfg: parts\engines\Baiern_325i\scripts\Baiern_Devils_6SFi_cylinder_head_cover.cfg
!JVM::compileSource: recompilation needed of "parts\engines\Baiern_325i\scripts\src\Baiern_GT_III_cylinder_head_cover.java" but source not exists
!JVM::compileSource: file not found: "parts\engines\Baiern_325i\scripts\src\Baiern_GT_III_cylinder_head_cover.java"
!JavaMachine::loadClass: failed to load parts\engines\Baiern_325i\scripts\Baiern_GT_III_cylinder_head_cover.class
Missing .cfg: parts\engines\Baiern_325i\scripts\Baiern_GT_III_cylinder_head_cover.cfg
!JVM::compileSource: recompilation needed of "parts\engines\Baiern_325i\scripts\src\Baiern_Kraftwerk_2_5_cylinder_head_cover.java" but source not exists
!JVM::compileSource: file not found: "parts\engines\Baiern_325i\scripts\src\Baiern_Kraftwerk_2_5_cylinder_head_cover.java"
!JavaMachine::loadClass: failed to load parts\engines\Baiern_325i\scripts\Baiern_Kraftwerk_2_5_cylinder_head_cover.class
Missing .cfg: parts\engines\Baiern_325i\scripts\Baiern_Kraftwerk_2_5_cylinder_head_cover.cfg
!JVM::compileSource: recompilation needed of "parts\engines\Baiern_325i\scripts\src\Baiern_camshaft_bearing_bridge.java" but source not exists
!JVM::compileSource: file not found: "parts\engines\Baiern_325i\scripts\src\Baiern_camshaft_bearing_bridge.java"
!JavaMachine::loadClass: failed to load parts\engines\Baiern_325i\scripts\Baiern_camshaft_bearing_bridge.class
Missing .cfg: parts\engines\Baiern_325i\scripts\Baiern_camshaft_bearing_bridge.cfg
!JVM::compileSource: recompilation needed of "parts\engines\Baiern_325i\scripts\src\Baiern_crankshaft_bearing_bridge.java" but source not exists
!JVM::compileSource: file not found: "parts\engines\Baiern_325i\scripts\src\Baiern_crankshaft_bearing_bridge.java"
!JavaMachine::loadClass: failed to load parts\engines\Baiern_325i\scripts\Baiern_crankshaft_bearing_bridge.class
Missing .cfg: parts\engines\Baiern_325i\scripts\Baiern_crankshaft_bearing_bridge.cfg
!JVM::compileSource: recompilation needed of "parts\engines\Baiern_325i\scripts\src\mp_turbo_crankshaft.java" but source not exists
!JVM::compileSource: file not found: "parts\engines\Baiern_325i\scripts\src\mp_turbo_crankshaft.java"
!JavaMachine::loadClass: failed to load parts\engines\Baiern_325i\scripts\mp_turbo_crankshaft.class
Missing .cfg: parts\engines\Baiern_325i\scripts\mp_turbo_crankshaft.cfg
!JVM::compileSource: recompilation needed of "parts\engines\Baiern_325i\scripts\src\Emer_Nonus_136er_connecting_rods.java" but source not exists
!JVM::compileSource: file not found: "parts\engines\Baiern_325i\scripts\src\Emer_Nonus_136er_connecting_rods.java"
!JavaMachine::loadClass: failed to load parts\engines\Baiern_325i\scripts\Emer_Nonus_136er_connecting_rods.class
Missing .cfg: parts\engines\Baiern_325i\scripts\Emer_Nonus_136er_connecting_rods.cfg
.
.
.
Thread: THRD-RUNVMI Dummy.handleEvent
Error: Thread::evalName: null.methodcall()
java.game.cars.Shimutshibu_Focer_RC_200:addStockParts (line:137)
java.game.Vehicle:<init> (line:76)
java.game.CarMarket:enter (line:289)
java.game.GameLogic:changeActiveSection (line:681)
java.game.Garage:osdCommand (line:1042)
java.render.osd.Gadget:sendMessage (line:211)
java.render.osd.Button:click (line:31)
java.render.Group:handleEvent (line:178) |
|
Powrót do góry |
|
|
gangstaog SRK team

|
Wysłany: Pon Kwi 03, 2006 12:39 pm Temat postu: |
|
|
|
loooo qurwa wyglada ze tam za bardzo nie czysciles
ale poza to jak sie sciagasz to pewnie przez baierna bo nowy silnik masz davida ktorego inny samochod co tam cos tam, potem cos z java pewnie po usunieciu czegos, a potem to juz od tego dodatku do duhena na duzo czesci no to tyle _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
ToMMy Kursant

|
Wysłany: Pon Kwi 03, 2006 12:54 pm Temat postu: |
|
|
|
gangstaog a mugl bys rozwinac ta mysl bo ja jestem noobem jesli chodzi o ta gre i nie za bardzo rozumiem co ty tam napisales |
|
Powrót do góry |
|
|
Sibu Weteran

|
Wysłany: Pon Kwi 03, 2006 12:56 pm Temat postu: |
|
|
|
Tommy usuń sobie baierna i duhena i moze się wlączy |
|
Powrót do góry |
|
|
ToMMy Kursant

|
Wysłany: Pon Kwi 03, 2006 1:03 pm Temat postu: |
|
|
|
gierka chula tylko nieraz wywala do wina przy wyscigach z niektoorymi autkami np. forcerem |
|
Powrót do góry |
|
|
XDavviDX Weteran

|
Wysłany: Pon Kwi 03, 2006 4:31 pm Temat postu: |
|
|
|
Sibu napisał: | Tommy usuń sobie baierna i duhena i moze się wlączy |
bez oryginalnych samochodow gra sie nie włączy, przynajmniej tak u mnie jest |
|
Powrót do góry |
|
|
ToMMy Kursant

|
Wysłany: Pon Kwi 03, 2006 10:59 pm Temat postu: |
|
|
|
ale mi sie wlacza, normoalnie obsluguje garaz i dealeroow scigam sie z niektorymi przeciwnikami ale czesto mi wyskakuje blad i mnie wywala z gry do win'a... mam orginalne autka tylko niektoore zmodowanae min. forcer, berien, einvagen, duhen...
dodane samochody to: calibra, golf4, camaro, supra, rx8, integra.
czesci :silnik i6 mp davida_69, hamulce brembo, patch audio, 3 pakiety czesci fnf(felgi, spoilery), i inne. to by bylo na tyle czesci... czyli co mial bym doprowadzic do stanu pierwotnego?? wiem ze bez silniczka davida np nie przejade roc. |
|
Powrót do góry |
|
|