Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Sadza TuningFiles

|
Wysłany: Sob Mar 25, 2006 9:45 pm Temat postu: Own Design Cars |
|
|
|
mam pomysła pewnego....może by tak każdy kto umie modelować zrobił autko z własnego projektu - pomysłu ...najpierw pokazał w maxie czy tam w zm a potem by się wrzuciło je do slrr..praca ma być w pełni samodzielna ewentluanie kożystanie z porad innych ..potem forumowicze wybiorą najładniejszy wóz....projekt ma być w pełni swój i ma nie nawiązywać do aut nam znanycyh ewentualnie linią....wiec panowie co wy na to ?.....widziałbym do tego " konkursu" takie osoby jak
Davida_69
Tob'a01
Caste
Arctos'a
Wichura ( choć on za dobry jest na to )
nie wiem moze jeszcze kogoś pominąłem kto tu umie modelować
i mnie oczywiscie w to wliczam.....
każdy moze zgłosić swoje uczestnictwo ...czass na wykonanie do końca lipca.....jak bym oczymś zapomniał lub jak byscie mieli jakie propozycje to pisać .... _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
tob01 Wariat drogowy

|
Wysłany: Sob Mar 25, 2006 9:49 pm Temat postu: |
|
|
|
dopisz monsterosa on umie w zm gorzej bedzie chyab wielu osobom wrzucac auta do gry... i co z moim cinque... aha i jakie czesci musi woz posiadac? musi to byc woz jak wszytskie inne czy moze sie wyrozniac |
|
Powrót do góry |
|
|
Sadza TuningFiles

|
Wysłany: Sob Mar 25, 2006 9:51 pm Temat postu: |
|
|
|
no to jak sięzgłosi to prosze bardzo ....a co z cinkiem to nie wiem...z wrzuceniem do gry to już można pomagac ale ma byc modelowany i texturowany samemu....a co do wozu to może to być obojętnie co nawet cieżarówka..czy tam traktor ...a czesci to bude..maska lampy dzwi szyby i tylnia klapa no i zderzaki czyli to co wiekszosc  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
tob01 Wariat drogowy

|
Wysłany: Sob Mar 25, 2006 10:06 pm Temat postu: |
|
|
|
a jak przez przypadek taki wozek bedzie przypominal cos co juz jest na bożym swiecie to co wtedy
edit: ja juz zaczalem mam z 60% budy  |
|
Powrót do góry |
|
|
Wichur Zawodowiec

|
Wysłany: Sob Mar 25, 2006 11:09 pm Temat postu: |
|
|
|
do konca lipca? czlowieku to ja bym zrobil z 30 projektow
czemu jestem za dobry?  |
|
Powrót do góry |
|
|
tob01 Wariat drogowy

|
Wysłany: Sob Mar 25, 2006 11:16 pm Temat postu: |
|
|
|
wlasnie wichur chyba nie moze brac udzialu bo bysmy znali zwyciezce zaraz na starcie hehe nieno zartuje
a wichur jak przez taki krotki czas skonczylbys 30projektow to dlaczeo przez owiele wiekszy czas nie mozesz skonczyc jednego malucha :> (pozatym ze w tym samym czasie robiles chyba 2(?) projekty inne
-------
przez tego jeb*** odechciewa mi juz sie... poprawilem bledy zawiesil sie max biore autobacka poprawiam jeszcze raz i wychodzi mi max i jak tu sie nie wqrwic |
|
Powrót do góry |
|
|
Sadza TuningFiles

|
Wysłany: Nie Mar 26, 2006 6:12 am Temat postu: |
|
|
|
no do końca lipca żeby się nie spieszyć i żeby to jak najlepiej wyglaało ....bo Ty potrafisz zrobić pełne auto w 5 godzin i wogóle modelujesz najlepiej ;P ale tak czy tak jeśli chcesz to bierzu dział ....Tob to fajnie ...a co do wieszającego się maxa to ja mam to samo takze nie przejmuj się :/
i lepiej żeby nie przypominał  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
Arctos Kierowca

|
Wysłany: Nie Mar 26, 2006 9:37 am Temat postu: |
|
|
|
Dobrze,że dałeś do końca lipca. bo ja zaczne (Jeśli zaczne) robić to po maturce (Jak zdam tą klasę) czyli gdzieś w maju będe robił. Troche trudno będzie zrobić coś tako swojego. No oki.
P.S. Ja też w Zmodelerze modeluję. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
Sibu Weteran

|
Wysłany: Nie Mar 26, 2006 10:47 am Temat postu: |
|
|
|
Być może i ja się dołącze, ale jeszcze niewiem czy bedzie mi się chciało  |
|
Powrót do góry |
|
|
tob01 Wariat drogowy

|
Wysłany: Nie Mar 26, 2006 11:20 am Temat postu: |
|
|
|
a dajemy jakies screny jak ida prace czy cos? czy do konca w tajemnicy |
|
Powrót do góry |
|
|
Casta Wariat drogowy

|
Wysłany: Nie Mar 26, 2006 11:28 am Temat postu: |
|
|
|
Może też wezme udział, tylko że sie niechce tego wnętrza robić itp |
|
Powrót do góry |
|
|
Sadza TuningFiles

|
Wysłany: Nie Mar 26, 2006 4:12 pm Temat postu: |
|
|
|
dajemy screeny ....ja też zaczne po maturze o ile też własnie zdam .... casta to niech Ci się zachce .. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
tob01 Wariat drogowy

|
Wysłany: Nie Mar 26, 2006 4:33 pm Temat postu: |
|
|
|
noto jak dajemy screny noto prosze. szczerze mowiac chyba bede robil jakis inny od nowa. Ja cos nie mam pomyslow
to jest tylko taki ogolny zarys szczegoly pozniej o ile nie zmienie modelu |
|
Powrót do góry |
|
|
Wichur Zawodowiec

|
Wysłany: Nie Mar 26, 2006 9:12 pm Temat postu: |
|
|
|
tob01 napisał: | wlasnie wichur chyba nie moze brac udzialu bo bysmy znali zwyciezce zaraz na starcie hehe nieno zartuje
a wichur jak przez taki krotki czas skonczylbys 30projektow to dlaczeo przez owiele wiekszy czas nie mozesz skonczyc jednego malucha :> (pozatym ze w tym samym czasie robiles chyba 2(?) projekty inne
-------
przez tego jeb*** odechciewa mi juz sie... poprawilem bledy zawiesil sie max biore autobacka poprawiam jeszcze raz i wychodzi mi max i jak tu sie nie wqrwic |
30 projektow to byl taki joke, chodz gdyby to bylo tylko samo wymodelowanie to z 30 bym zrobil, lecz wstawienie do gry to juz jest problem (maly), ale jak zauwazyles to ja stawiam duza uwage nad wyborem czesci do tuningu.
wracajac do tematu: To ma byc nasz wlasny prototym ma sie rozumiec? w tym to ja nie jestem dobry  |
|
Powrót do góry |
|
|
User usunięty Master
|
Wysłany: Nie Mar 26, 2006 9:17 pm Temat postu: |
|
|
|
To znajdź kogoś kto Ci w paincie narysuje Bóg wie co, a ty to wymodelujesz  |
|