Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Karp
|
Wysłany: Czw Wrz 02, 2004 12:05 pm Temat postu: Jak przejsc z czerwonego garazu ? |
|
|
|
Jestem w garazu czerownym i nie wiem co dalej robic ???? Nie mam pojecia ! Czy jezdzic bo nowcyh aut nie ma fopiero gram 5 dni w ta gre i nie wiem czy jest drugie miasto ale chyba tak bo w katalogu tunning jeszcze trzeba pare rzeczy miec naprzyklad pro tunning ! Blagam o pomoc ! Z Gory dzieki _________________ www.3skiing.prv.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
ZioM Specjalista

|
Wysłany: Czw Wrz 02, 2004 3:03 pm Temat postu: |
|
|
|
hmm masz fantazję niema żadnego drugiego miasta. Pierwsze co ci radze to wgraj wszystkie patche to będą części w pro tuningu:!: zdobąć pierwsze miejsce w czerwonym klubie, zbierz 100 tys, części zapasowe ( tzn. jak zdejmniesz błotnk to pojawi się tam nadole chodzi o to żebyś niemiał tam zadużo części ) niemogą ważyć więcej niż 2 000 kg. No i oczywiście zdobadz 750 prestigu dla fury. |
|
Powrót do góry |
|
|
Karp
|
Wysłany: Pią Wrz 03, 2004 11:13 am Temat postu: No to co mam robic ??? |
|
|
|
Sa jakies auta coo bedyie jak wygram r.o.c jakie ryecyy podobna jakies nowe auta maja byc tak mi wszyscy mowia <! _________________ www.3skiing.prv.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
ZioM Specjalista

|
Wysłany: Pią Wrz 03, 2004 1:25 pm Temat postu: |
|
|
|
Dostaniesz 1 zato bardzo fajne napęd na tył czas na 1.4 około 7.5 no i super się prowadzi |
|
Powrót do góry |
|
|
|