Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
LuGo Admin

|
Wysłany: Pią Lip 02, 2004 11:34 am Temat postu: Konkurs - co Wy na to? |
|
|
|
Sa wakacje i kazdy ma wiecej czasu. W zwiazku z tym mysle ze mozna by zrobic jakis konkursik, najlepiej z nagroda. Nie mam sprecyzowanego pomyslu co i jak, dlatego zglaszam moja propozycje do rozpatrzenia przez Was.
Ja moge zrobic wszystko od strony technicznej, a Wy podajcie swoje pomysly, ewentualnie poszukajcie sposorow.
Niech strona nie bedzie martwym objektem, a czescia Waszych emocji - ale beznadziejny i bezsensowny moral ale chcialem zeby bylo ladnie  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
ZioM Specjalista

|
Wysłany: Pią Lip 02, 2004 1:04 pm Temat postu: |
|
|
|
1.A może konkurs na moda chociaż wątpie czy ktoś by sie tym zajął np Nitro mod z fajnymi płomienieami i rozmyciem ekranu.
2. To raczej dla wszystkich zrobienie super ładnej fury samemu ( tylko tak żeby nieściągali z neta)  |
|
Powrót do góry |
|
|
Caliber Specjalista

Dołączył: 24 Cze 2004 Posty: 124 Skąd: Big Szczebrzeszyn City
|
Wysłany: Pią Lip 02, 2004 1:15 pm Temat postu: |
|
|
|
ZioM napisał: | 1.A może konkurs na moda chociaż wątpie czy ktoś by sie tym zajął np Nitro mod z fajnymi płomienieami i rozmyciem ekranu.
2. To raczej dla wszystkich zrobienie super ładnej fury samemu ( tylko tak żeby nieściągali z neta)  |
mi najbardziej przypadł do gustu 2gi pomysł mam jushtakom jednom robioną ala niemiecki tjuning hee...dobre by to było, ale niestety jest to bardzo ograniczone (mała liczba dodatków w postaci spojlerów itp :/ ) |
|
Powrót do góry |
|
|
LuGo Admin

|
Wysłany: Sob Lip 03, 2004 8:49 am Temat postu: |
|
|
|
A moze konkurs np na logo Street Legal - czyli takie które można by np zrobić na koszulce i chcarakteryzowało by nasza strone ? _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
Caliber Specjalista

|
Wysłany: Sob Lip 03, 2004 11:08 am Temat postu: |
|
|
|
Nio to jak z tymi konkursami??Ja tam obstawiam ten na najładniejszy samochodzik jak na początek wystarczy:) |
|
Powrót do góry |
|
|
Danielo TuningFiles

|
Wysłany: Sob Lip 03, 2004 11:31 am Temat postu: |
|
|
|
Ale jeszcze zalezy czy bedzie mozna grzebac w plikach robiac ladne autko czy moze bedzie mozna robic tylko z dostepnych czesci i winyli . Ja osobiscie uwazam ze raczej ta druga opcja bedzie lepsza bo wszyscy beda mieli rowne szanse. _________________ =NIECH MOC BEDZIE Z WAMI=
nr gg: 4140963 |
|
Powrót do góry |
|
|
LuGo Admin

|
Wysłany: Sob Lip 03, 2004 11:38 am Temat postu: |
|
|
|
Zawsze mozna zrobic kilka kategorii w konkursie _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|
Caliber Specjalista

|
Wysłany: Sob Lip 03, 2004 11:40 am Temat postu: |
|
|
|
ja bym tam obstawiał możliwość mieszania za duzo takich samych samochodów może wyjść...stał by sie to jedynie konkurs na najładniejsze skoponowanie winyli...a tak 3ba poszukać pokombinować |
|
Powrót do góry |
|
|
Danielo TuningFiles

|
Wysłany: Sob Lip 03, 2004 11:41 am Temat postu: |
|
|
|
No tak ja raczej bede sie zaliczal do tej bez grzebania w plikach bo akurat w tej grze nie modyfikowalem plikow ale np w GTA:VC to takie rzeczy robilem non stop  _________________ =NIECH MOC BEDZIE Z WAMI=
nr gg: 4140963 |
|
Powrót do góry |
|
|
Caliber Specjalista

|
Wysłany: Sob Lip 03, 2004 11:48 am Temat postu: |
|
|
|
To w sumie można zrobić 2 klasy...z i bez modyfikacji  |
|
Powrót do góry |
|
|
ZioM Specjalista

|
Wysłany: Sob Lip 03, 2004 11:48 am Temat postu: |
|
|
|
Hehe ja też grzebałen w Vice city przerobiłem mitsubishi eclipsa tego fioletowego z 2fast2fourious na takiego że miał fioletowe światła i neony to było coś . A co do konkursu to raczej mało osób by wzieło udział może lepiej prywatne zmagania  |
|
Powrót do góry |
|
|
Caliber Specjalista

|
Wysłany: Sob Lip 03, 2004 12:06 pm Temat postu: |
|
|
|
A może zrobić jakisnowy dział,gdzie byłyby auta forumowiczów??Ale tylko zarejestrowanych oczywiście A każdy forumowicz miał swój post...i tam można byłoby pisać wszelkiego typu uwagi odnośnie tychże samochodów...co o tym sądzicie?? |
|
Powrót do góry |
|
|
ZioM Specjalista

|
Wysłany: Sob Lip 03, 2004 12:13 pm Temat postu: |
|
|
|
Wiem tak jak na Xtreme import przydał by sie dział SHOWROOM. Oczywiście u nas był by tylko dla tych co są zajerestrowani. |
|
Powrót do góry |
|
|
Caliber Specjalista

|
Wysłany: Sob Lip 03, 2004 12:17 pm Temat postu: |
|
|
|
tam to jeszcze nie zaglądałem... |
|
Powrót do góry |
|
|
LuGo Admin

|
Wysłany: Sob Lip 03, 2004 12:37 pm Temat postu: |
|
|
|
wszystko da sie zrobic, okreslcie co i jak i zeby byli zainteresowani ;0 _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
|