Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
czy chcecie kolejne edycje konkursu?
|
Tak |
|
100% |
[ 14 ] |
Nie |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Wszystkich Głosów : 14 |
|
dafn Drag Master
Dołączył: 23 Kwi 2005 Posty: 1755 Skąd: ...spójrz za siebie... BU!!! =8)...
|
Wysłany: Nie Gru 11, 2005 6:28 pm Temat postu: KONKURS NA AUTO ROKU 2005!!! zapraszam |
|
|
|
OGŁASZAM KONKURS AUTO ROKU 2005
konkurs bedzie na takich samych zasadach jak ostatnio plus jeden dodatkowy podpunkt
oto one:
1.konkurs trwa od dzisiaj do dnia 1 Stycznia
2.na konkurs wrzucamy od 3 do 6 obrazków w takiej rozdzielczosci abyn nie trzeba było ich powiękaszac ale także żeby forum sie nie rozjeżdzało (patrz pkt. 3)
3.obrazki z gry robimy klawiszem print screen (prtSc/SysRQ) a nastepnie wklejamy chociażby do programu paint zapisujemy jako format JPG i przechodzimy na TĄ stronke naciskamy "Przeglądaj..." wybieramy obrazek, pod spodem zaznaczamy "Resize Image?" wybieramy "800x600 (15-inch monitor)", naciskamy "host it!" i kopiujemy ostatni link
4.Można wrzucać fotki wozów wystawianych w poprzednich konkursach ale wiadomo jak mogą tłumy zareagować
5.Screeny powinny pokazać wóz z każdej strony czyli bok, tył i przód... reszta moze pokazywac dowolne czesci auta
6.po minięciu daty 1stycznia nie bedzie mozliwosci dodawania obrazków a dodane po czasie nie bedą oceniane
7.Oceniamy wozy oddając głos (tak jak w poprzednim konkursie)
przykład: oddaje swój głos na >model samochodu czyli nazwa< >imie autora czyli uczestnika konkursu na którego wóz głosujemy< (oddaje swój głos na Honde integre pana wołodojywskiego
8.jeśli zagłosujecie na wiecej niz 1 osobe... wasze głosy nie będą brane pod uwage
9.aby konkurs sie powiódł potrzebnych jest conajmniej 6 uczestników
10.jeśli bedzie mniej niż 6 uczestników do dnia 28 gdrudnia temat zostanie zamknięty
11.UWAGA!!!!!! zastrzegam sobie prawo do usuwania postów które będą zaśmiecać konkurs wiec prosze o nie robienie sobie z konkursu pogadanki albo czatu, jeśli chcecie skomentowac auto prosze bardzo ale jesli chcecie wiedziec skad jest dana czesc itp to prosze uderzać na GG lub PM (wiadomosć pruywatna) wiec w razie nagłego znikniecia niektórych postów nie na temat prosze sie nie pluć do mnie i nie strzelac fochów na forum i na mnie chce poprostu aby ten konkurs był przejrzysty i miły dla oka a wiec tunerzy do dzieła dozwolone są prywatne mody itp
jeśli nie klikniesz w TEN link to znaczy ze nie chcesz bonusowych dodatków zamieszczonych w strefie download
wygrane auto bedzie umieszczone jako auto miesiaca na stronce www.slrr.cba.pl [/img] |
|
Powrót do góry |
|
|
mAKU Wariat drogowy

|
Wysłany: Sob Gru 17, 2005 10:14 am Temat postu: |
|
|
|
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
kurna ten post zostawiłem bo wasze spamy mnie rozbrajają poprostu   pozdro wujek Dafn
edit by Borysek: xE _________________

Ostatnio zmieniony przez mAKU dnia Sob Gru 17, 2005 4:03 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
mAKU Wariat drogowy

|
Wysłany: Sob Gru 17, 2005 3:46 pm Temat postu: |
|
|
|
xE

Ostatnio zmieniony przez mAKU dnia Nie Gru 18, 2005 2:35 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
dziq (edit by Dafn) Gość
|
Wysłany: Czw Gru 22, 2005 12:25 pm Temat postu: Moja Furka z Moim NIckiem :) |
|
|
|
Jak cos moje gg to 6357677
edited by wujek dafn poprawiłem taikmzeby foty sie wyswietlały odrazu a ty chlopie mogleś sie leniu zarejstrowac chociaż ;] czytałeś regulamin?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|